top of page
WhatsApp Image 2024-05-25 at 13.15_edited.jpg

Dit was tot nu toe mijn reis, JOUW VERHAAL IS MIJN VERHAAL

Mijn eigen reis naar gezondheid en balans is er een van vallen en opstaan, ik begrijp als geen ander de uitdagingen die daarmee gepaard gaan.  

Ik heb altijd geworsteld met mijn gewicht, Het ene moment was ik slank, het volgende moment weer zwaar. Er was geen balans, en ik zocht vaak uitwegen zonder echt naar binnen te kijken, Uiteindelijk heb ik een diepgaande transformatie ondergaan, waarbij ik leerde hoe belangrijk het is om naar jezelf te luisteren en van binnenuit te werken, 

Ik ben iemand die graag dingen uitzoekt en altijd op zoek is naar rust en balans in mijn leven. Maar ik hou ook zeker van een feestje en geniet van het leven. Mijn reis heeft me door donkere periodes geleid, maar deze hebben mij veel geleerd en geholpen om sterker te worden en positief te blijven. 

Deze ervaringen hebben mij gevormd tot een ervaringsdeskundige op het gebied van gewicht, welzijn en een gelukkig leven, Ik begrijp de emotionele en fysieke uitdagingen en ben vastbesloten om andere te helpen dezelfde rust, balans en vreugde te vinden die ik nu ervaar. 

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw transformatie. Laten we samen de weg naar een gezonder en gelukkiger leven bewandelen.  

WhatsApp Image 2024-05-25 at 13.15.09.jpeg
Dansen
Avontuur
Strand
claudia-boho-wordpress-theme46.jpeg

“Super blij met de madero therapie die ik bij Demi heb mogen ervaren. Demi laat je je thuisvoelen vanaf het moment dat je bij d’r binnenstapt. De behandeling begint met een kop detox thee, waarna Demi uitlegt hoe de behandeling eruit gaat zien. Als beginner in deze vorm van therapie voel je je gelijk op je gemak. De behandeling was voor mij niet pijnlijk en gaf zelfs ontlading. De dag erna was ik wat beurs, had ik veel spierpijn en had ik flinke blauwe plekken. Dit trok al snel weg en werd vervangen door een gladde en strakke huid. De soort “vetknobbels” aan de achterkant van m’n benen zijn weg en ik ben een ervaring rijker. Ik kom zeker nog een keer terug!"

Julia

pexels-rdne-stock-project-8313223.jpg

transformatie!

Klaar voor

pexels-rdne-stock-project-8313429.jpg
bottom of page