top of page

Algemene Voorwaarden

Om ervoor te zorgen dat de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo soepel en ontspannen mogelijk verloopt, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij The lifestyle atelier, ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Bij het maken van een afspraak wordt voor het bijhouden van de administratie gevraagd naar uw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres.
   

 2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling heb ik een korte intake met de cliënt. De cliënt is verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoorde en veilige manier worden gegeven.
   

 3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij ervoor verantwoordelijk ons ​​hierover te informeren.
   

 4. Alle informatie die u mij tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling vertelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Deze zullen nooit zonder uw schriftelijke toestemming aan derden worden verstrekt.
   

 5. Bij The lifestyle atelier wordt geen medische diagnose gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u doorverwezen naar een arts of specialist.
   

 6. Bij koorts en griep masseer ik niet. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst uw arts te raadplegen voordat u een afspraak maakt.
   

 7. Komt u te laat voor de gemaakte afspraak? Dan gaat deze tijd van uw behandeling af.
   

 8. Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur vóór de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Afspraken die binnen deze termijn worden geannuleerd of vergeten, worden voor 100% in rekening gebracht.
   

 9. Betaling geschiedt contant, per pin of tikkie en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.
   

 10. Pakketten zijn 3 maanden geldig, cadeaubonnen zijn geldig tot 6 maanden na uitgifte en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of behandelingen.
   

 11. Bij verlies van cadeaubonnen en pakketten vervalt het recht op eventuele openstaande behandelingen.
   

 12. Pakketten en cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
   

 13. Reproductie van pakketten en/of cadeaubonnen is verboden, verkoop vindt uitsluitend plaats door of via The lifestyle atelier.
   

 14. The lifestyle atelier is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen van de cliënt.
   

 15. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je The lifestyle atelier niet aansprakelijk stelt voor bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.

bottom of page