top of page
Maderothetrapie Maderotherapy The lifestyle Atelier Amsterdam

Maderotherapie

Bij deze Colombiaanse bindweefselmassage maak ik gebruik van een holistische massagetechniek met houten elementen, waarbij krachtig en effectief wordt gewerkt aan het accentueren van de lichaamscontouren en het verminderen van cellulite. De behandeling richt zich op het losmaken van vetcellen en het activeren van het lymfatisch systeem, wat het gewichtsverlies kan ondersteunen.


Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen, helpt deze therapie bij het strakker maken van het lichaam, het verminderen van stress, rusteloze benen en rimpels. Daarnaast stimuleert het de organen en bevordert het de bloedcirculatie en lymfedrainage. 

Met Maderotherapie, bied ik diepe ontspanning  en verbeter ik uw algehele welzijn. Ontdek de voordelen van deze doeltreffende behandeling die  zowel esthetische als gezondheidsvoordelen biedt. 

Maderothetrapie Maderotherapy The lifestyle Atelier Amsterdam

Maderotherapie brengt de energie in balans en vermindert stress, maar het gebruik van deze therapie heeft zich ook voor esthetische doeleinden verspreid, omdat het kan worden gebruikt om het lichaam te verstevigen en te contouren, rimpels te verminderen, maar ook om plaatselijk vet te elimineren en cellulite te bestrijden.
 

  • Verbetert de bloed/lymfe circulatie

  • Verbeterd de spiertonus (spierspanning in rust)

  • Verstevigt de huid lagen

  • Activeert de productie van elastine en collageen

  • Versterken/verbeteren van het zenuwstelsel

  • Verbetert de ademhaling

  • Verbetert de synergie tussen lichaam, ziel en geest
     

claudia-boho-wordpress-theme46.jpeg

“Super blij met de madero therapie die ik bij Demi heb mogen ervaren. Demi laat je je thuisvoelen vanaf het moment dat je bij d’r binnenstapt. De behandeling begint met een kop detox thee, waarna Demi uitlegt hoe de behandeling eruit gaat zien. Als beginner in deze vorm van therapie voel je je gelijk op je gemak. De behandeling was voor mij niet pijnlijk en gaf zelfs ontlading. De dag erna was ik wat beurs, had ik veel spierpijn en had ik flinke blauwe plekken. Dit trok al snel weg en werd vervangen door een gladde en strakke huid. De soort “vetknobbels” aan de achterkant van m’n benen zijn weg en ik ben een ervaring rijker. Ik kom zeker nog een keer terug!"

Julia

bottom of page