top of page
Transformational cupping tools Amsterdam Beautysalon salon

Transformational Cupping

is een intensievere en diepere vorm van cupping die veel effectiever is dan de traditionele methoden. Tijdens deze behandeling worden verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma's, ziekten, oud zeer, en ophopingen van vet en spierknopen losgemaakt. Dit zorgt ervoor dat zuurstofrijk bloed beter kan stromen en alle afvalstoffen efficiënt worden afgevoerd. Het resultaat? Je voelt letterlijk en figuurlijk meer ruimte in je hoofd en lijf, wat leidt tot een lichter, energieker, frisser en helderder gevoel. Je zult meer bewust, intuïtiever en dichter bij jezelf zijn.

Het doel van Transformational Cupping is om opgehoopte afvalstoffen te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen. Een belangrijke factor in dit proces is voeding. Hoewel cupping afvalstoffen verwijdert, is het cruciaal om daarna gezond te eten. Anders kunnen klachten terugkeren.

Onze moderne levensstijl bevat veel factoren die ons lichaam belasten: luchtvervuiling, medicatie, vaccinaties, stress, E-nummers, verzorgingsproducten, 5G-straling, schoonmaakmiddelen en meer. Deze worden door ons lichaam opgeslagen als afvalstoffen. Transformational Cupping helpt deze effectief af te voeren en ondersteunt de organen daarbij.
 

Ook op psychisch en emotioneel niveau werkt deze therapie diepgaand. Oude patronen, gevoelens en gedachten die je van anderen hebt overgenomen, trauma's en meer kunnen eindelijk worden losgelaten. Onze cellen slaan emoties op, waardoor trauma’s zelfs jarenlang in het geheugen van je lichaamscellen blijven hangen. Transformational Cupping helpt deze los te maken en af te voeren, waardoor je je letterlijk lichter voelt en oude bagage kunt loslaten

Transformational cupping behandeling results
claudia-boho-wix-theme46.jpeg

Maderotherapie     Detox     Transformational cupping

Trauma verwerking met Transformational Cupping

Transformational Cupping kan een waardevolle techniek zijn voor de verwerking van trauma’s, omdat het zowel fysieke als emotionele spanningen in het lichaam aanpakt. Hier is hoe het werkt en waarom het effectief kan zijn:
 

Fysieke Ontspanning:

 • Spierontspanning: Cupping helpt bij het losmaken van gespannen spieren en het verminderen van lichamelijke pijn, wat vaak voorkomt bij mensen met trauma's.

 • Verbeterde Bloedcirculatie: Door de bloedcirculatie te verbeteren, worden de lichaamsweefsels beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen, wat helpt bij het herstel van beschadigde weefsels.
   

Emotionele Vrijlating:

 • Loslaten van Opgeslagen Emoties: Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) worden emoties opgeslagen in het lichaam. Cupping helpt om deze opgeslagen emoties vrij te laten door het losmaken van de fasciale lagen en het stimuleren van de meridianen.

 • Vermindering van Angst en Stress: De ontspannende werking van cupping kan helpen bij het verminderen van angst en stress, wat vaak gepaard gaat met trauma's.
   

Holistische Benadering:

 • Verbetering van Energiebalans: Cupping werkt op de energiestromen van het lichaam (qi) en helpt deze in balans te brengen, wat bijdraagt aan zowel fysieke als emotionele genezing.

 • Integratie van Lichaam en Geest: Door zowel fysieke als emotionele aspecten aan te pakken, biedt Transformational Cupping een holistische benadering voor de verwerking van trauma’s.

   

Wetenschappelijke Ondersteuning:

 • Cellulair Geheugen: Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen emoties kunnen opslaan. Transformational Cupping helpt bij het loslaten van deze opgeslagen emoties, wat kan leiden tot een diepe emotionele bevrijding.

 • Stresshormonen: Cupping kan helpen bij het verlagen van stresshormonen zoals cortisol, wat bijdraagt aan een beter emotioneel welzijn.
   

Transformational Cupping is dus niet alleen een fysieke behandeling, maar ook een krachtige methode voor emotionele en traumaverwerking. Het biedt een diepgaande manier om zowel het lichaam als de geest te helen, en helpt je dichter bij je natuurlijke staat van welzijn te komen.

Transformational Cupping is een intensieve en diepgaande vorm van cupping-therapie. Het combineert traditionele cupping-technieken met moderne methoden om verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los te maken. Het stimuleert de bloedcirculatie en helpt het lichaam om afvalstoffen af te voeren, waardoor je je lichter en energieker voelt.

bottom of page